Konfigurer appen til at bruges af en forælder

Når du har installeret Kaspersky Safe Kids på din mobilenhed, skal du konfigurere appen til at bruges af en forælder.

Ved den første start skal du følge instruktionerne i appen.

Hvis du gennemfører konfigurationen af appen til at bruges af en forælder og senere beslutter at konfigurere Kaspersky Safe Kids for dit barn, skal du afinstallere appen og derefter installere appen igen.

Sådan konfigurerer du Kaspersky Safe Kids til at bruges af en forælder:

1. Start Kaspersky Safe Kids på din mobilenhed.

Velkomstskærmbilledet for Kaspersky Safe Kids åbnes.

2. Studer appens vigtigste funktioner, og tryk på Fortsæt.

Der åbnes et vindue med vilkår og betingelser.

3. Gennemgå de juridiske dokumenter.
    • Hvis du accepterer dokumenterne, skal du markere de tilhørende afkrydsningsfelter. Tryk på Bekræft, hvis du accepterer dokumenterne.
  4. Hvis du ikke kan acceptere dokumenterne, skal du lukke appen og lade være med at bruge den.
  5. Tilslut enheden til My Kaspersky:
    • Hvis du allerede har en My Kaspersky-konto, skal du gøre følgende:
      1. Indtast dine legitimationsoplysninger.
      2. Tryk på Log på.
    • Hvis du ikke har en My Kaspersky-konto, skal du gøre følgende:
      1. Tryk på Har du ikke en konto?.
      2. Fuldfør registreringsprocessen.

En meddelelse med et kontoaktiveringslink sendes til den e-mailadresse, du angiver. Tryk på linket for at bekræfte din registrering.

3. Tryk på Fortsæt.

Du kan også oprette en konto på My Kaspersky.

Din mobilenhed forbindes til My Kaspersky.

6. Angiv, at dette er en forælders enhed.
  7. Opret eller indtast adgangskoden til appen. Adgangskoden er den samme for alle enheder, der er knyttet til den samme konto på My Kaspersky.
  8. Tryk på Fortsæt.

Kaspersky Safe Kids er klar til brug på din mobilenhed.